2018 RED PADDLE CO 9'4'' X 27'' SNAPPER MSL

Ny produkt

För mindre paddlare upp till 60kg som vill ha en egen SUP att ha kul på.

Mer detaljer

7-10 arbetsdagar

9 750,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Stand-up paddleboarding är för alla, inte bara de vuxna och därför har Red Paddle Co skapat 9'4" Snapper, en uppblåsbar SUP för barn, ungdomar och mindre personer upp till 60 kg.

Snapper är det perfekta sättet att få ut barnen på vattnet själva. Kortare och smalare än Ride-familjen, är detta en mycket hållbar bräda gjord inom samma teknik som resten av Red Paddle Co sortimentet. Men framförallt är det dimensionerna som gör det lättare för unga paddlare att manövrera denna bräda på egen hand, oavsett om det är på en flod eller att surfa vågorna på stranden. Med andra ord erbjuder denna bräda en autentisk Red Paddle Co upplevelse, designad för nästa generationens paddlare och är en idealisk utgångspunkt i SUP världen.

Med vår oförstörbara iFin, ett sexpunkts lastsystem och Red Paddles diamantskurna aktersektion för extra grepp gör den full av innovativa lösningar så att den lilla paddlaren kan få ut det mesta av sin tid på vattnet.

SPECIFIKATION

En styvare bräda med RSS

Red Paddle Cos patenterade RSS, eller rättare sagt “Rocker Stiffening System” gör deras brädor upp till 40 procent styvare genom att fördela hela paddlarens vikt över brädan. Det fungerar genom att slå ihop två fickor med styvningsbattor inuti som sedan blir individuellt laminerade på sidan av brädan. Skenorna fästs på trådar som i sin tur hålls ihop med ett kardborreband, vilket gör dem väldigt lätta att ta av och på.

Lätt men stark

MSL-fusions-komposit har en lufttät beläggning vilket innebär att MSL smälts som ett andra lager av slitstark polymer på grundmaterialet och eliminerar limningsfel. Den högteknologiska industriprocessen sparar nästan 2 kg i vikt samtidigt som brädorna blir styvare även vid lägre lufttryck. Detta är vår tredje generation av MSL-material som används och gör att brädorna är mer hållbara än någonsin. Om du inte tror oss kolla in denhär videon där en 22 tons grävskopa kör över brädan.

TITAN - kungen av pumpar

När du packar upp din Red Paddle Co bräda för första gången kommer du hitta en tillhörande Titanpump. Det är världens bästa SUP-pump och skapades av våra expertingenjörer för att göra uppblåsningen av brädan till en baggis. Hemligheten är i det dubbla kammarsystemet som pumpar brädan upp till 60 mph. Den pumpas snabbt upp till den rekommenderade trycknivån och gör att du sparar mer energi som du kan lägga på själva paddlandet. OBS: Dragon, XL och L boards levereras med Ezee pumpar.

BAG IT UP

Red Paddles Original All Terrain Ryggsäck är en perfekt resepartner för SUP-paddlare överallt. Förbättrad inför 2018 är den nu bekvämare än någonsin att bära tack vare dom förbättrade banden, som dessutom är lätta att stoppa undan. Samtidigt ger den röda detaljen en elegant och modern känsla.

Smycka din bräda med tillbehör

Alla Red Paddles brädor är utrustade med en speciell fästning som är kompatibel med och Ram Mounts produkter så att du säkert kan fästa din mobiltelefon, kamera eller paddel medans du tar ett dopp eller måste lägga undan fiskespöt en stund.

Vad ingår i paketet

Red Paddle Co erbjuder mer än bara en paddlings upplevelse, med brädorna  ingår också:

Titan pump

Terräng väska

Reparationskit

Vattentätt telefonfodral

2 års garanti

Redpaddles exceptionella kundservice

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

2018 RED PADDLE CO 9'4'' X 27'' SNAPPER MSL

2018 RED PADDLE CO 9'4'' X 27'' SNAPPER MSL

För mindre paddlare upp till 60kg som vill ha en egen SUP att ha kul på.