2018 RED PADDLE CO 8'10'' X 29'' WHIP MSL

Ny produkt

För surfare som vill resa över hela världen.

Mer detaljer

7-10 arbetsdagar

9 990,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Att resa runt i världen med en kompositbräda är inte lätt. De är klumpiga, svåra att hantera på flygplatser mycket ömtåliga.

Men vi har en lösning, 8'10 "Whip är en uppblåsbara SUP du kan packa ner i en väska och ta med dig över hela världen som om det vore vilken ryggsäck som helst. Den är extremt hållbar och Red Paddle har till och med testat att köra över den med en grävskopa (och den funkade lika bra efteråt), vilket gör den till den perfekta surfsupen när du ska resa.

Brädan har samma centerfena som finns på hårda brädor för att ge en bättre prestanda och med två permanenta små sidofenor är den komplett med Red Paddle Co’s RSS-skenor, vilket gör den snäppet styvare för maximal manövrerbarhet. Den avrundade fören gör att brädan lätt tar sig över vågor, är mycket lätthanterlig och rolig för nybörjare. Red Paddles däckkudde ger komfort och grepp medans en upphöjd diamantskuren kickpad har lagts till på den bakre sektionen för att ge bättre grepp och stabilitet, detta gör det lättare att göra tajtare svängar i vattnet.

SPECIFIKATION

En styvare bräda med RSS

Red Paddle Cos patenterade RSS, eller rättare sagt “Rocker Stiffening System” gör deras brädor upp till 40 procent styvare genom att fördela hela paddlarens vikt över brädan. Det fungerar genom att slå ihop två fickor med styvningsbattor inuti som sedan blir individuellt laminerade på sidan av brädan. Skenorna fästs på trådar som i sin tur hålls ihop med ett kardborreband, vilket gör dem väldigt lätta att ta av och på.

Lätt men stark

MSL-fusions-komposit har en lufttät beläggning vilket innebär att MSL smälts som ett andra lager av slitstark polymer på grundmaterialet och eliminerar limningsfel. Den högteknologiska industriprocessen sparar nästan 2 kg i vikt samtidigt som brädorna blir styvare även vid lägre lufttryck. Detta är vår tredje generation av MSL-material som används och gör att brädorna är mer hållbara än någonsin. Om du inte tror oss kolla in den här videon där en 22 tons grävskopa kör över brädan.

TITAN - kungen av pumpar

När du packar upp din Red Paddle Co bräda för första gången kommer du hitta en tillhörande Titanpump. Det är världens bästa SUP-pump och skapades av våra expertingenjörer för att göra uppblåsningen av brädan till en baggis. Hemligheten är i det dubbla kammarsystemet som pumpar brädan upp till 60 mph. Den pumpas snabbt upp till den rekommenderade trycknivån och gör att du sparar mer energi som du kan lägga på själva paddlandet. OBS: Dragon, XL och L boards levereras med Ezee pumpar.

BAG IT UP

Red Paddles Original All Terrain Ryggsäck är en perfekt resepartner för SUP-paddlare överallt. Förbättrad inför 2018 är den nu bekvämare än någonsin att bära tack vare dom förbättrade banden, som dessutom är lätta att stoppa undan. Samtidigt ger den röda detaljen en elegant och modern känsla.

Smycka din bräda med tillbehör

Alla Red Paddles brädor är utrustade med en speciell fästning som är kompatibel med och Ram Mounts produkter så att du säkert kan fästa din mobiltelefon, kamera eller paddel medans du tar ett dopp eller måste lägga undan fiskespöt en stund.

Vad ingår i paketet

Red Paddle Co erbjuder mer än bara en paddlings upplevelse, med brädorna  ingår också:

Titan pump

Terräng väska

Reparationskit

Vattentätt telefonfodral

2 års garanti

Redpaddles exceptionella kundservice

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

2018 RED PADDLE CO 8'10'' X 29'' WHIP MSL

2018 RED PADDLE CO 8'10'' X 29'' WHIP MSL

För surfare som vill resa över hela världen.