2018 RED PADDLE 10.6 SPECIAL EDITION

Ny produkt

Inför Red Paddle Co's 10 års jubileum släpper vi tillsammans en special edition av den prisbelönta 10'6 “Ride ett i begränsat antal. Den är fylld med samma fantastiska funktioner som alla andra brädor men med en exklusiv färgpalett.

Mer detaljer

7-10 arbetsdagar

10 500,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Red Paddle Co 10.6 är en mycket mångsidig bräda och kan användas av nästan alla paddlare för vilket ändamål som helst.

Om du bara skulle kunna köpa en Red Paddle Co bräda är Ride 10'6 den vi skulle rekommendera dig att införskaffa. Den är redan världens mest populäraste uppblåsbara SUP och är den ledande brädan inom SUP-Branschen och har dessutom vunnit många konsumentpriser.

Modellens framgång beror på oöverträffad kvalitet, hållbarhet och innovation men också tack vare den mångsidigheten Ride 10'6 "uppblåsbara SUP har. Den är utformad för att flyta och glida lätt på plattvatten, detta är möjligt tack vare brädans design. Brädan har en definierad kurva i formen som gör att den åker förutsägbart i surf och glider smidigt fram på vattnet, oavsett vilken typ av paddlare du är.

Den är 120mm / 4,7 “ tjock vilket ökar styvheten men påverkar inte paddlingen eller prestandan. Praktiska lastbindningar kompletterar och ger ett ikoniskt paket.

Red Paddles däckkudde ger komfort och grepp medans en upphöjd diamantskuren kick pad har lagts till på den bakre sektionen för att ge bättre grepp och stabilitet vid surfning eller utförande av steg tillbaka varv. Brädan levereras med Titan pumpen som pumpar upp brädan två gånger snabbare än förut och gör att du kan komma ut på vattnet snabbare än någonsin. Den packas dessutom ner snyggt och smidigt i en terrängryggsäck, vilket gör transport och förvaring lätt.

 

SPECIFIKATION

En styvare bräda med RSS

Red Paddle Cos patenterade RSS, eller rättare sagt “Rocker Stiffening System” gör deras brädor upp till 40 procent styvare genom att fördela hela paddlarens vikt över brädan. Det fungerar genom att slå ihop två fickor med styvningsbattor inuti som sedan blir individuellt laminerade på sidan av brädan. Skenorna fästs på trådar som i sin tur hålls ihop med ett kardborreband, vilket gör dem väldigt lätta att ta av och på.

Lätt men stark

MSL-fusions-komposit har en lufttät beläggning vilket innebär att MSL smälts som ett andra lager av slitstark polymer på grundmaterialet och eliminerar limningsfel. Den högteknologiska industriprocessen sparar nästan 2 kg i vikt samtidigt som brädorna blir styvare även vid lägre lufttryck. Detta är vår tredje generation av MSL-material som används och gör att brädorna är mer hållbara än någonsin. Om du inte tror oss kolla in den här videon där en 22 tons grävskopa kör över brädan.

TITAN - kungen av pumpar

När du packar upp din Red Paddle Co bräda för första gången kommer du hitta en tillhörande Titanpump. Det är världens bästa SUP-pump och skapades av våra expertingenjörer för att göra uppblåsningen av brädan till en baggis. Hemligheten är i det dubbla kammarsystemet som pumpar brädan upp till 60 mph. Den pumpas snabbt upp till den rekommenderade trycknivån och gör att du sparar mer energi som du kan lägga på själva paddlandet. OBS: Dragon, XL och L boards levereras med Ezee pumpar.

BAG IT UP

Red Paddles Original All Terrain Ryggsäck är en perfekt resepartner för SUP-paddlare överallt. Förbättrad inför 2018 är den nu bekvämare än någonsin att bära tack vare dom förbättrade banden, som dessutom är lätta att stoppa undan. Samtidigt ger den röda detaljen en elegant och modern känsla.

Smycka din bräda med tillbehör

Alla Red Paddles brädor är utrustade med en speciell fästning som är kompatibel med och Ram Mounts produkter så att du säkert kan fästa din mobiltelefon, kamera eller paddel medans du tar ett dopp eller måste lägga undan fiskespöt en stund.

Vad ingår i paketet

Red Paddle Co erbjuder mer än bara en paddlings upplevelse, med rideserien ingår också:

Titan pump

Terräng väska

Reparationskit

Vattentätt telefonfodral

2 års garanti

Redpaddles exceptionella kundservice

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

2018 RED PADDLE 10.6 SPECIAL EDITION

2018 RED PADDLE 10.6 SPECIAL EDITION

Inför Red Paddle Co's 10 års jubileum släpper vi tillsammans en special edition av den prisbelönta 10'6 “Ride ett i begränsat antal. Den är fylld med samma fantastiska funktioner som alla andra brädor men med en exklusiv färgpalett.