2018 RED PADDLE CO 10'8'' X 34'' ACTIV MSL

Ny produkt

SUP yoga är ett växande fenomen och vår uppblåsbara SUP Activ 10'8 “ ger dig allt du behöver för att njuta i lugn och ro.

Mer detaljer

7-10 arbetsdagar

10 990,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Konstruerad speciellt för yoga i åtanke är den tjockare än en Ride bräda, bredare och stabilare med en EVA däckkudde ovanpå för att skapa den perfekta yoga upplevelsen. Dessutom har bärhandtagen placerats på sidan för att maximera träningsutrymmet. När du är klar med din session är den också en fantastisk SUP att paddla och glider lätt över vattnet.

Yoga, pilates och fitness-fans!

Koppla av och njut av alla fördelar med att öva yoga på denna speciella bräda.

Människor har alltid flockats till vattnet för lugnet och harmonin. Vi upptäckte väldigt snabbt att paddlare tog sina uppblåsbara SUPs till vattnet för att öva yoga, göra pilates och stretcha, därför skapade Red Paddle en bräda för alla er. Den kallas 10'8 "Activ och är baserad på vår 10'8" Ride, men har en ökad tjocklek för att förebygga att vatten kommer upp på brädan så du kan vara torr under träningspasset.

Den extra tjockleken ger mer styvhet och 34“ bredden ger en stabil plattform, vilket gör brädan perfekt för öva yoga. Bärhandtagen har placerats sidan av brädan så att dom inte kommer i vägen. Red Paddles EVA-däck fungerar som en yogamatta med en linje ner i mitten för att hjälpa till att positionera och hålla dig balanserad. Brädan fungerar också utmärkt att paddla med så du kan hitta en perfekt plats att slappna av och träna på. Den levereras med en Titanpump så du inte behöver göra av med en enda svettdroppe innan du far ut på vattnet.

SPECIFIKATION

En styvare bräda med RSS

Red Paddle Cos patenterade RSS, eller rättare sagt “Rocker Stiffening System” gör deras brädor upp till 40 procent styvare genom att fördela hela paddlarens vikt över brädan. Det fungerar genom att slå ihop två fickor med styvningsbattor inuti som sedan blir individuellt laminerade på sidan av brädan. Skenorna fästs på trådar som i sin tur hålls ihop med ett kardborreband, vilket gör dem väldigt lätta att ta av och på.

Lätt men stark

MSL-fusions-komposit har en lufttät beläggning vilket innebär att MSL smälts som ett andra lager av slitstark polymer på grundmaterialet och eliminerar limningsfel. Den högteknologiska industriprocessen sparar nästan 2 kg i vikt samtidigt som brädorna blir styvare även vid lägre lufttryck. Detta är vår tredje generation av MSL-material som används och gör att brädorna är mer hållbara än någonsin. Om du inte tror oss kolla in denhär videon där en 22 tons grävskopa kör över brädan.

TITAN - kungen av pumpar

När du packar upp din Red Paddle Co bräda för första gången kommer du hitta en tillhörande Titanpump. Det är världens bästa SUP-pump och skapades av våra expertingenjörer för att göra uppblåsningen av brädan till en baggis. Hemligheten är i det dubbla kammarsystemet som pumpar brädan upp till 60 mph. Den pumpas snabbt upp till den rekommenderade trycknivån och gör att du sparar mer energi som du kan lägga på själva paddlandet. OBS: Dragon, XL och L boards levereras med Ezee pumpar.

BAG IT UP

Red Paddles Original All Terrain Ryggsäck är en perfekt resepartner för SUP-paddlare överallt. Förbättrad inför 2018 är den nu bekvämare än någonsin att bära tack vare dom förbättrade banden, som dessutom är lätta att stoppa undan. Samtidigt ger den röda detaljen en elegant och modern känsla.

Smycka din bräda med tillbehör

Alla Red Paddles brädor är utrustade med en speciell fästning som är kompatibel med och Ram Mounts produkter så att du säkert kan fästa din mobiltelefon, kamera eller paddel medans du tar ett dopp eller måste lägga undan fiskespöt en stund.

Vad ingår i paketet

Red Paddle Co erbjuder mer än bara en paddlings upplevelse, med brädorna  ingår också:

Titan pump

Terräng väska

Reparationskit

Vattentätt telefonfodral

2 års garanti

Redpaddles exceptionella kundservice

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

2018 RED PADDLE CO 10'8'' X 34'' ACTIV MSL

2018 RED PADDLE CO 10'8'' X 34'' ACTIV MSL

SUP yoga är ett växande fenomen och vår uppblåsbara SUP Activ 10'8 “ ger dig allt du behöver för att njuta i lugn och ro.