2018 RED PADDLE CO 12´6´´ X 32´´ VOYAGER MSL

Ny produkt

Vem är den skapad för?
En utmärkt touringbräda för 90kg+ paddlare.
Dess extra stabilitet och styvhet gör denna bräda till den idealiska långdistansbrädan.

Mer detaljer

7-10 arbetsdagar

12 990,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Den ökade tjockleken gör att Voyager 12'6 “ är mycket styv och stabil, därför passar den längre och större paddlare utmärkt. Dessutom gör MSL-fusiontekniken brädan extra hållbar.

Eftersom brädan är extra lång är det enkelt att ta en liten passagerare eller om du vill använda den främre 6-punkts lastsystemet och bakre 4 punkts lastsystemet för packning. Flera bärhandtag har placerats ut på brädan för att göra den lätt att bära. RSS-skenor säkerställer att brädan förblir styv även när den är tungt packad.

Under hittar du en avtagbar fena designade av FCS, den placeras lätt in fenfickan och säkras med en fingerbult. Fenan under nosen har lagts till för att hjälpa brädan spåra rätt i sidovindar medans de två bakre fenorna förebygger att brädan kränger.

Red Paddle’s diamantskurna däckkudde har placerats för att ge extra grepp och skyddar mot slitage. Brädan levereras med Titanpumpen som blåser upp brädan snabbare än någonsin och när du paddlat klart packas allt ner snyggt i en medföljande terräng ryggsäck.

SPECIFIKATION

En styvare bräda med RSS

Red Paddle Cos patenterade RSS, eller rättare sagt “Rocker Stiffening System” gör deras brädor upp till 40 procent styvare genom att fördela hela paddlarens vikt över brädan. Det fungerar genom att slå ihop två fickor med styvningsbattor inuti som sedan blir individuellt laminerade på sidan av brädan. Skenorna fästs på trådar som i sin tur hålls ihop med ett kardborreband, vilket gör dem väldigt lätta att ta av och på.

Lätt men stark

MSL-fusions-komposit har en lufttät beläggning vilket innebär att MSL smälts som ett andra lager av slitstark polymer på grundmaterialet och eliminerar limningsfel. Den högteknologiska industriprocessen sparar nästan 2 kg i vikt samtidigt som brädorna blir styvare även vid lägre lufttryck. Detta är vår tredje generation av MSL-material som används och gör att brädorna är mer hållbara än någonsin. Om du inte tror oss kolla in den här videon där en 22 tons grävskopa kör över brädan.

TITAN - kungen av pumpar

När du packar upp din Red Paddle Co bräda för första gången kommer du hitta en tillhörande Titanpump. Det är världens bästa SUP-pump och skapades av våra expertingenjörer för att göra uppblåsningen av brädan till en baggis. Hemligheten är i det dubbla kammarsystemet som pumpar brädan upp till 60 mph. Den pumpas snabbt upp till den rekommenderade trycknivån och gör att du sparar mer energi som du kan lägga på själva paddlandet. OBS: Dragon, XL och L boards levereras med Ezee pumpar.

BAG IT UP

Red Paddles Original All Terrain Ryggsäck är en perfekt resepartner för SUP-paddlare överallt. Förbättrad inför 2018 är den nu bekvämare än någonsin att bära tack vare dom förbättrade banden, som dessutom är lätta att stoppa undan. Samtidigt ger den röda detaljen en elegant och modern känsla.

Smycka din bräda med tillbehör

Alla Red Paddles brädor är utrustade med en speciell fästning som är kompatibel med och Ram Mounts produkter så att du säkert kan fästa din mobiltelefon, kamera eller paddel medans du tar ett dopp eller måste lägga undan fiskespöt en stund.

Vad ingår i paketet

Red Paddle Co erbjuder mer än bara en paddlings upplevelse, med rideserien ingår också:

Titan pump

Terräng väska

Reparationskit

Vattentätt telefonfodral

2 års garanti

Redpaddles exceptionella kundservice

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

2018 RED PADDLE CO 12´6´´ X 32´´ VOYAGER MSL

2018 RED PADDLE CO 12´6´´ X 32´´ VOYAGER MSL

Vem är den skapad för?
En utmärkt touringbräda för 90kg+ paddlare.
Dess extra stabilitet och styvhet gör denna bräda till den idealiska långdistansbrädan.